Selecteer een pagina

YEAH…..

Ik heb besloten. Al langere tijd heb ik zitten denken of ik wil gaan bloggen of niet. Verschillende momenten zijn aan me voorbij gegaan waarbij ik dacht: ‘daar had ik een mooi stukje over kunnen schrijven’.  Maar steeds heb ik dit niet gedaan. Waarom niet, vraag je je misschien af. Omdat ik dacht dat het niet gelezen zou worden. Dat is eigenlijk de grootste reden. Maar geen reële reden. Want hoe kan ik nou weten of mijn verhaal of blog wel of niet gelezen gaat worden? Juist….. dat kan ik niet, totdat ik het probeer.
De voornaamste reden dat ik nu ga bloggen, is eigenlijk dat ik het voor mezelf doe. Mijn verhaal opschrijven en dit met jullie delen. En tegelijk ook wat tips meegeven daar waar het past. Ik geef en deel graag, en dit is de ideale manier om dat te doen.

Bloggen

Wat ga ik dan bloggen? Gewoon, over alle daagse dingen en over opvallende gebeurtenissen. Vind ik het eng? Ja, best een beetje. Want hoe schrijf ik nu een goede blog? Eerlijk gezegd heb ik geen idee. Voor mij is het nieuw, een probeersel en spannend.

Dus ik zal wel zien hoe het me vergaat. Ik ga in ieder geval mijn best doen om iedere week tot twee weken iets te schrijven, startend vandaag met deze, en al een tweede blog.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je een berichtje achter?

Warme groet,

Brenda Vinck