Selecteer een pagina

Mijn IK-BV

Workshop voor ouders en/of verzorgers

Haal je binnenste wijsheid naar boven.
Vind de antwoorden die jouw richting geven en je verder helpen.

kwaliteiten ontdekken

Mijn IK-BV
Vind jouw persoonlijke kompas

Ga mee op zoek naar antwoorden op je vragen/dilemma’s/problemen waar jij mee worstelt.

We hebben allemaal vragen. Grote vragen, kleine vragen, levensvragen. Vragen over vriendschappen, opvoeden, werk, relaties…

Vind de antwoorden op jouw vragen die bij jou passen zodat je weer meer richting krijgt en daar concreet handen en voeten aan kunt geven. Met deze workshop haal je met behulp van vragen, zinnen en waarden steeds je eigen wijsheid naar boven om die antwoorden te vinden.

We gaan aan de slag met Kompasvinder, een richtinggevend en verhelderend kaartspel. 

Kompasvinder

In deze workshop staat het spel ‘Kompasvinder‘ centraal. Ga op zoek naar jouw Kompas. Met Kompasvinder kun je het zo luchtig of diepgaand maken als je zelf wil. Je vindt steeds je eigen antwoord op persoonlijke, relationele of werkgerelateerde vragen. Met de kracht van Kompasvinder haal je je binnenste wijsheid naar boven.

De kaarten in Kompasvinder geven je praktischereflectietool in handen om in verschillende situaties steeds weer jouw koers te vinden en antwoord te krijgen op persoonlijke, werk-gerelateerde of relationele vragen.

Kompasvinder bestaat uit drie soorten kaarten:

Vizierkaarten:
Hierop staan eigentijdse waarden. Ontmoet hier jouw richtinggevers. Verfrissend en origineel. Ze nodigen je uit tot het vaststellen van jouw koers.

Koerskaarten:
Op deze kaarten staan prikkelende en inspirerende zinnen die verder diepgang geven aan je vizierkaarten (waarden). Ze geven handen en voeten aan je gekozen waarden en laten je jouw koers specifiek(er) uitzetten. Dit stimuleert je tot handelen en bewustwording.

Expeditiekaarten:
Op deze kaarten staan vragen die je bekrachtigen in het vinden van jouw koers. Ze laten je omdenken, geven inspiratie, kracht, verbinding, luchtigheid én tegelijkertijd diepgang aan de vizier- en koerskaarten.

Voor wie

De workshop Mijn IK-BV is voor ouders en verzorgers 

Werkwijze

Aan de hand van het spel Kompasvinder ontdek je je eigen antwoorden op jouw vragen, dilemma’s of problemen die op dit moment spelen.

Tijdens de workshop:

  • gaan we aan de slag met Kompasvinder en verschillende spelvormen
  • Vul je jouw eigen Kompasverslag in

Kosten en aanmelden

Meld je hier direct aan. Na aanmelding en betaling neem ik contact op om samen de datum en het tijdstip van de workshop te plannen.

Duur van de workshop: 2 uur

De kosten voor deze workshop zijn € 19,95 per persoon