+31 654927155 info@jonibalans.nl

Ouder en kind workshop

Heb je dat ook wel eens? dat je heel graag iets wilt maar dat je denkt “dat lukt me toch nooit!” of “ze zullen me wel raar vinden als ik dat doe!”of “ik zou wel willen, maar ik durf het niet!”.

Dat is de kracht van gedachten. De kracht van gedachten heeft veel invloed op je gevoel en je gedrag. Door de niet-helpende gedachten doe jij niet wat je eigenlijk wilde doen, zeg jij niet wat belangrijk voor je is en krijg je niet wat je het allerliefste zou willen.

In deze kennismakings workshop “Ik Denk Me Sterk” voor ouder en kind/ jongere gaan we aan de slag met deze niet-helpende gedachten. We gaan onze negatieve gedachten onderzoeken en helpend maken. Na korte theoretische uitleg, gaan we actief en creatief aan de slag.
Er wordt gewerkt met spelvormen, creatieve vormen en visualisatie oefeningen.

Wil jij samen met je moeder/vader/verzorger, of wilt u als ouder/verzorger samen met uw kind de kracht van gedachten ontdekken, en kennismaken hoe je deze gedachten, en daarmee je gevoel en gedrag kunt beïnvloeden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of aanmelden.

 

 

close
Vraag het gratis e-book aan en bouw aan het zelfvertrouwen van je kind
Met het aanvragen van het gratis e-book abonneer je je automatisch op onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.