Kindercoaching

Wat is kindercoaching?

Kindercoaching is laagdrempelig, kortdurend, en praktisch voor kinderen vanaf zes jaar. We kijken naar het probleem, maar stellen geen diagnose . We kijken samen naar wat wél werkt en naar wat het doel, de wens of de hulpvraag is. Wat wil je leren? Welk gedrag zou je in plaats van het huidige willen?

Als kindercoach werk ik oplossingsgericht en kijk voorbij de “problemen” van het kind. Samen ontdekken we de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zo werken we aan het zelfvertrouwen en doet het kind zelfkennis op.  Het kind wordt als het ware in zijn kracht gezet en vindt zijn weg naar balans terug.

Het resultaat: een kind dat weer krachtig in het leven staat en klaar is om met positief zelfinzicht de uitdagen in zijn leven aan te gaan. Weerbaar, Sterk en In Balans.

JoniBalans geeft na een intake gesprek een op maat advies voor kindercoaching, een STA STERK training sociale weerbaarheid, Faalangst de Baas of Ik Leer Leren, afhankelijk van het doel, de wens of de hulpvraag van het kind. Ook een ouder en kind workshop of cursus Ik Denk Me Sterk behoort tot de mogelijkheden.

Wil je graag meer informatie of een kennismakingsgesprek? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

 

Share