+31 654927155 info@jonibalans.nl
Wat is kindercoaching

Kindercoaching is laagdrempelig, kortdurend en praktisch voor kinderen vanaf zes jaar. Bij kindercoaching wordt gekeken naar het probleem, maar geen diagnose gesteld. We kijken naar wat wél werkt en naar het doel, de wens of de hulpvraag. Wat wil je leren? Welk gedrag zou je in de plaats van het huidige willen?

 

Als kindercoach werk ik oplossingsgericht en kijk voorbij de “problemen” van het kind. Samen ontdekken we de eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Zo werken we aan het zelfvertrouwen en doet het kind zelfkennis op.  Het kind wordt als het ware in zijn kracht gezet en vindt zijn weg naar balans terug.

 

Het resultaat: een kind dat weer krachtig in het leven staat en klaar is om met positief zelfinzicht de uitdagen in zijn leven aan te gaan. Weerbaar, Sterk en In Balans.

 

JoniBalans geeft na een intake gesprek een op maat advies voor kindercoaching, een STA STERK training sociale weerbaarheid, Faalangst de Baas of Ik Leer Leren, afhankelijk van het doel, de wens of de hulpvraag van het kind. Ook een ouder en kind
workshop of cursus Ik Denk Me Sterk behoort tot de mogelijkheden.

Maak een afspraak
close
Vraag het gratis e-book aan en bouw aan het zelfvertrouwen van je kind
Met het aanvragen van het gratis e-book abonneer je je automatisch op onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.