sta sterk training logo  ik denk me sterk

Worstelt je zoon of dochter met lastige situaties zoals pesten, onzekerheid, vrienden maken, omgaan met buiten sluiten, zijn of haar eigen mening geven, faalangst, negatieve gedachten of voor zichzelf opkomen? Of heeft je kind moeite met leren?

Dan kan JoniBalans helpen. Door je kind aan te melden bij JoniBalans we samen aan zijn of haar hulpvraag, wens of doel. Op maat werken is belangrijk, iedereen heeft ten slotte andere behoeften, doelen en wensen. Door hierop in te spelen en gebruik te maken van de praktijksituaties van je zoon of dochter, zal alles bij hem of haar beter beklijven. Hierdoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk een combinatie te maken van verschillende methodes. Tijdens een gratis informatiegesprek bespreken we wat jullie wensen zijn, en wat JoniBalans kan betekenen.

Verder is het belangrijk dat er een klik is tussen mij als trainer, jullie als ouders/verzorgers en het kind. Het is belangrijk dat het kind zich prettig en veilig voelt om de coaching, training of cursus te volgen.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met me op te nemen.

 

Share