+31 654927155 info@jonibalans.nl

WEERBAAR – STERK  IN BALANS.

Wie ben ik?

Mijn naam is Brenda Vinck, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Sinds 1996 ben ik werkzaam binnen Dichterbij en heb ik in verschillende woningen met clienten van Dichterbij mogen werken.

In 2015 heb ik de opleiding tot kindercoach afgerond. Omdat ik in aanraking kwam met pesten en dit ook steeds vaker zag bij andere kinderen ben ik de opleiding bij de Stichting Omgaan met Pesten gaan doen. Ik zag en hoorde steeds vaker de onmacht bij kinderen en hun ouders terug. Zelf wist ik ook niet goed hoe ik mijn kind kon helpen en liep daarin vast.  Reden voor mij om me dus te verdiepen in dit lastige onderwerp. In 2016 heb ik mijn certificaat tot trainer Omgaan met Pesten behaald. Dat jaar ben ik ook gestart met mijn  praktijk JoniBalans voor kindercoaching, trainingen en cursussen waarin ik kinderen, jongeren en ook volwassenen help naar meer weerbaarheid en zelfvertrouwen.  Daarna heb ik me verder ontwikkeld en scholingen zoals Faalangst de Baas, Ik Leer Leren en Ik Denk Me Sterk gevolgd om kinderen en jongeren nog beter te kunnen helpen.

Werken met kinderen en hun ouders is altijd een droom geweest die nu uit heeft mogen komen.

De praktijknaam is samengesteld uit de voornamen van mijn twee grote liefdes, mijn kinderen. In balans zijn vind ik erg belangrijk. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om je balans kwijt te zijn en terug te vinden. Daar help ik graag bij.

Merk je dat je kind niet lekker in zijn vel zit, en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan sta ik graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met me op.

close
Vraag het gratis e-book aan en bouw aan het zelfvertrouwen van je kind
Met het aanvragen van het gratis e-book abonneer je je automatisch op onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.