+31 654927155 info@jonibalans.nl

Gratis E-book: Tips om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

E-book: Tips om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Ieder kind wil graag vol zelfvertrouwen in het leven staan. Zelfvertrouwen is belangrijk in de ontwikkeling naar assertiviteit en weerbaarheid. Wanneer je weerbaar bent, heb je meer zelfvertrouwen, kun je beter voor jezelf opkomen en ben je trots op wie je bent.
Dat is toch wat we ieder kind en iedere jongere gunnen.

Zelfvertrouwen en weerbaarheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hoe dat zit en hoe je als ouder kunt helpen het zelfvertrouwen van je kind of de jongere te vergroten, lees je in het gratis e-book: “Tips om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten“.

Wil je jouw kind helpen naar meer zelfvertrouwen zodat hij of zij met meer weerbaarheid in het leven staat? Vraag dan het gratis e-book aan. Aanvragen is simpel. Vul onderstaand aanvraagformulier in en je ontvangt direct het e-book.

JoniBalans geeft trainingen sociale weerbaarheid (STA STERK), Faalangst de Baas, en Ik Leer Leren voor kinderen en jongeren. Daarnaast organiseert JoniBalans workshops en/of informatiebijeenkomsten voor kinderen, ouders en professionals. Geheel afgestemd op de behoeften en wensen. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking of meer informatie.

[Form id=”1″]