+31 654927155 info@jonibalans.nl

Tips om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Fijn dat je het E-book met tips om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten hebt aangevraagd. Als ouder zie je graag dat je kind vol zelfvertrouwen met een positief zelfbeeld in het leven staat. 

Zelfvertrouwen is belangrijk in de ontwikkeling naar assertiviteit en weerbaarheid. Wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt, kun je je weerbaar opstellen, je grenzen aangeven en vertellen wat je wel of niet leuk vindt. En…Wanneer je weerbaar bent, heb je meer zelfvertrouwen, kun je beter voor jezelf opkomen en ben je trots op wie je bent. 
Dat is toch wat we ieder kind en iedere jongere gunnen.

Zelfvertrouwen en weerbaarheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Hoe dat zit en hoe je als ouder kunt helpen het zelfvertrouwen van je kind of de jongere te vergroten, lees je in het gratis e-book: “Tips om het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten“.

Wanneer je na het lezen van het E-book vragen hebt, dan help ik je graag. JoniBalans geeft individuele en duo trainingen aan kinderen en jongeren om hen te helpen naar meer weerbaarheid, zelfvertrouwen en assertiviteit. 

Door te werken in een één op één situatie of met tweetallen, kan er optimale aandacht gegeven worden aan de leerwens van de deelnemer. Het programma wordt volledig afgestemd op wat de deelnemer nodig heeft. Soms is dit een combinatie van werkvormen uit verschillende trainingen om te komen tot het beste resultaat. 


Wil je graag meer weten over de verschillende trainingen of cursussen, lees er dan meer over op deze website of neem vrijblijvend contact met me op.

Download hier je gratis E-book: Tips om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Heb je na het lezen van dit E-book nog vragen, dan help ik je graag.
Neem vrijblijvend contact op.

Een mail of app sturen kan natuurlijk ook.

close
Vraag het gratis e-book aan en bouw aan het zelfvertrouwen van je kind
Met het aanvragen van het gratis e-book abonneer je je automatisch op onze nieuwsbrief. Je kunt je op ieder moment uitschrijven.